Vásárlási informaciók

Fizetési módok

Utánvétes megrendelés, fizetés a termék átvételekor

Talán a legnépszerűbb fizetési forma. A termékek megrendelésekor nem, csak kiszállítás esetén történik fizetés. A fizetést bárki intézheti, aki a csomagot átveszi. Ha nem vagyunk elérhetőek, lehet ez a szomszéd, barát, esetleg a munkahelyen az egyik kolléga. Fontos! A futár csak abban az esetben adja át a csomagot, ha az utánvét rendezve lett. Amennyiben elfelejtettünk pénzt hagyni ismerőseinknél, a futárnak nincs mérlegelési lehetősége, a csomagot vissza fogja szállítani nekünk.

Az utánvét előnye, hogy nem kell bankkártyával rendelkeznünk a fizetéshez. Bővebb információk a futárszolgálattal történő kiszállításról a házhozszállítási információknál találhatók, illetve az ÁSZF erre vonatkozó részében.

Banki utalás

Hasonlóan az utánvétes rendeléshez, itt sem szükséges bankkártya a rendelés kifizetéséhez. Banki utalás választása esetén a rendelés értékét előre el kell utalni cégünk számlaszámára, ehhez Fizetési értesítőt fogunk küldeni az előre megadott e-mail címre. A rendelést csak az összeg beérkezése után kezdjük feldolgozni!

Praktikus fizetési mód, ha nagy értékben vásárolunk, és nem szeretnénk a futárnak fizetni. De jól jöhet abban az esetben is, ha egy harmadik személy veszi át a csomagot, akinek nem szeretnénk pénzt adni. Ezzel a fizetési móddal előre lerendezhetjük a vásárlás összegét, így a csomagot a futár már csak át fogja adni kiszállításkor. A bankszámlaszámainkat és egyéb banki utalással kapcsolatos információkat az ÁSZF fizetési módokra vonatkozó részében talál.

 

Bankkártyás fizetés

Webáruházunk a UniCredit bankkártyás fizetési rendszerét használja. A fizetés gyors és biztonságos. Csak bankkártyánk limitje (ha van ilyen beállítva) korlátozza, mennyiért tudunk vásárolni.

Sikeres bankkártyás fizetésnél azonnal értesítést kapunk a rendelésről, így meg tudjuk kezdeni a feldolgozást. Ha azonban a rendelés közben nem tölti ki a bankkártyás fizetési oldalt, vagy elnavigál onnan, akkor a rendelés törlődik sikertelen tranzakcióval. Ha technikai hiba miatt történik mindez, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy segíthessünk a rendelésben. 

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

Termékek házhozszállítása

Házhoz szállítási költség

79.999 Ft rendelés-összeg alatt: 1890 Ft

80.000 Ft rendelés-összeg fölött: INGYENES

Nagyméretű csomagok (pl. Nagyméretű gépek, raklapos tételek stb): egyedi ár

A normál méretű belföldi csomagokat a GLS futárszolgálattal szállítjuk ki! A GLS csomagjainkat ezen az oldalon követheti nyomon. A GLS több kényelmi szolgáltatást is biztosít, ilyen például az SMS és email értesítő a szállítást megelőző napon. Az emlékeztetőben a csomagszám és - amennyiben utánvétes fizetési módot választottunk -az utánvét értéke is szerepel.

 

A csomag kézbesítése

A GLS a csomagot a feladást követő munkanapon, és munkaidőben kézbesíti. Amennyiben senki nem veszi át a csomagot, a futár értesítést hagy a postaládájában vagy felhívja Önt. Az írásos értesítésen a GLS központi ügyfélszolgálati telefonszáma (06-29-88-67-00 vagy 06-20-890-0660) mellett a futár saját telefonszáma is szerepel. Ha ezt felhívja, biztosan meg tudnak beszélni olyan időpontot és helyszínt, ahol az átadás-átvétel gond nélkül lebonyolítható.

A futárok rendkívül rugalmasak és segítőkészek, hiszen anyagilag is érdekeltek abban, hogy a címzetthez a leggyorsabban eljusson a csomag. Ha nem sikerül felvenni a kapcsolatot Önnel, a csomagot 5 napig a legközelebbi GLS depóban. A futár az 5 nap alatt ismételten megpróbálja a kézbesíteni azt. Ha ismételten nem tud Önnel kapcsolatba lépni, és senki nem jelentkezik a Depóban tárolt csomagért, akkor a GLS visszaszállítja azt az Új-Ház Centrum Bau Star 98 Kft-nek.

 

Speciális termékek szállítása

A speciális termékekre a normál termékektől eltérő szállítási feltételek vonatkoznak. Kérjük, rendelés előtt olvassa el, hogy a megfelelő átvételi lehetőséget választhassa, illetve a kiszállítás időpontjáról tájékozódhasson.

 

NAGYMÉRETŰ CSOMAGOK

A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű szerszámgépek, raklapos termékek, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA

Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL BUDAPESTI BOLTUNKBAN

A megrendeléskor lehetőség van a tököli boltunkban történő személyes átvételt is választani. Amennyiben rendelését személyes átvétellel rendelte meg, abban az esetben a csomagot üzletünkből veheti át nyitvatartási időben. - munkanapokon hétfőtől péntekig 7-17 óráig, szombaton 7-13 óráig.

FONTOS! Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!

Ha külsérelmi nyomot (pl. benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell az Új-Ház Centrum Bau Star 98 Kft. központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

GLS Flex Delivery Service

A GLS FLEX DELIVERY SERVICE bővíti a csomag-átvételi és értesítési lehetőségeket a GLS Depovárosok esetében!

Kényelmi szolgáltatások

A csomagot igény szerint munkaidő után is kézbesíti a GLS (17-20 óra között) - a GLS depovárosokban!
A csomag a címzett rendelkezése alapján GLS CsomagPontokban is átvehető.
A címzett két (!) SMS-t és/vagy email-t is kap. Az elsőben a következő munkanapi kiszállítás ténye és az esetleges utánvét összege.
A második SMS a kiszállítás reggelén a kiszállítás 3 órás időablakát tartalmazza, a futár telefonszámával együtt.
15 perccel a kézbesítési kísérletet követően a címzett elektronikus értesítést kap és interneten rendelkezhet a csomag sorsáról.

Sikertelen kézbesítés esetén

Új időpont adható meg online
Másik kézbesítési cím is megadható
Kiválaszható egy CsomagPont az átvételhez
Egy közeli GLS depóban is átvehető a csomag.
A csomag átvétele interneten visszautasítható.

 

Mi a teendő személyes átvétel esetén?

A rendeléseket minden esetben feldolgozzuk, előkészítjük. Ezért a személyes átvételes csomagoknál a feldolgozás után értesítjük a megrendelőt az átvétel lehetséges időpontjáról. A személyes átvételre rendelt csomagokat 1 hétig áll módunkban tárolni. Kérjük addig gondoskodjon az elszállításról. 1 hét után a rendelt csomagot automatikusan visszatároljuk és a rendelése törlésre kerül.

Üzletünk címe:

2316 Tököl, Csépi út 2644/10 Hrsz, Telefonszám: +36-24-536-524

Szállítási határidők

Webáruházunk több mint 40 beszállító termékeit kínálja. A termékek jelentős része állandóan van készleten, ám egy kisebb részüket nekünk is csak megrendelésre szállítják. Átlagos esetben a megrendelt termékeket 2-5 munkanap alatt ki tudjuk szállítani, ha erre nincs lehetőség, akkor ügyfélszolgálatunk e-mailben vagy telefonon értesíti Önt arról, hogy melyik termékre kell várni. Ilyenkor lehetőség van arra, hogy az adott terméket kihagyjuk a rendelésből, és a csomagot e nélkül küldjük el, vagy arra, hogy másik, hasonló (helyettesítő) terméket válasszon.

MINDEN esetben a Vevő érdekeit tartjuk a legfontosabbnak. Ha csak mód és lehetőség van rá, akkor a rendeléseket gyorsan és precízen kezeljük. Néhány esetben (pl. ha a megrendelő nem ad meg telefonszámot, és több e-mailünkre sem válaszol) önhibánkon kívül nem tudjuk a rendelést a kellő sebességgel feldolgozni. Véleményét, észrevételeit, panaszait kérjük, írja meg e-mailben, minden észrevételre reagálunk, és minden olyan esetet, amikor a megrendelő igényeit tőlünk vagy beszállítónktól eredő hiba miatt nem sikerül kielégíteni, maximális flexibilitással és pénz visszafizetési garanciával kezelünk!

 

Speciális nagy méretű termékek szállítása

A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret szállítására van lehetőség. Néhány extrém esetben ezért egyedi szállítás szükséges. Tipikusan ilyenek a nagy méretű gépek illetve raklapos tételek. Ezeket egyedi kalkuláció alapján szállítjuk, természetesen az ügyféllel történt egyeztetés után.

A megrendelt csomagok kiszállításával kapcsolatban az Új-Ház Centrum Bau Star 98 Kft ügyfélszolgáltatát hívhatja a 06 24 536 521-es telefonszámon.

A nagyméretű csomagok szállítási költségét egyedileg kalkuláljuk. Az esetlegesen ki nem számolt extra méretű szállítmányok díját a megrendelés beérkezése után kiszámítjuk és a csomag elküldése előtt minden esetben személyesen egyeztetünk ügyfeleinkkel.

Kérdése vagy megjegyzése van? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.

Adataink

Név: Új-ház Centrum Bau Star 98 Kft.

Székhely: 2316 Tököl, Csép út 2644/10.

Levelezési cím: 2316 Tököl, Csép út 2644/10.

Üzlet, átvételi pont címe: 2316 Tököl, Csép út 2644/10.

Nyilvántartásba vevő hatóság: Budapest Környéki Törvényszék

Cégjegyzékszám: 13-09-165399

Adószám: 24675145-2-13